Με οδηγό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς εσάς έχουμε δημιουργήσει χώρους που εξυπηρετούν εσάς και τις ανάγκες σας.

Χώρος υποδοχής-αναμονής

Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και αφού επιλέξετε, καθήστε στον άνετο χώρο αναμονής που έχουμε δημιουργήσει για εσάς εξοπλισμένο με τηλεόραση, tablet και δωρεάν πρόσβαση στο internet για τις συσκευές σας. Περιμένοντας αφήστε μας να σας κεράσουμε το αγαπημένο σας ρόφημα. Και αν θέλετε μπορείτε να δείτε την πορεία των εργασιών σας στην ειδική οθόνη που υπάρχει στο χώρο. Επιπλέον εάν μας αφήσετε το όχημα σας και φύγετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εργασία, θα ειδοποιηθείτε με γραπτό μήνυμα. Δείχνοντας την ευαισθησία μας διαθέτουμε τουαλέτες επισκεπτών ξεχωριστές για άνδρες και γυναίκες.

Συνεργεία

Τμήμα Βουλκανιζατέρ

Με δυνατότητα εξυπηρέτησης έξι (6) οχημάτων ταυτόχρονα σε ράμπα και τρών (3) οχημάτων ακόμη για εργασίες επισκευής ελαστικών οι εργασίες που μας αναθέτετε τελειώνουν πολύ γρήγορα. Για τα επαγγελματικά οχήματα τα οποία παθαίνουν βλάβη στο δρόμο διαθέτουμε δύο (2) υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα κινητά συνεργεία που έρχονται σε εσάς για να σας εξυπηρετήσουν.

Τμήμα Service

Ολοκληρωμένο τμήμα service με σταθερά και φορητά διαγνωστικά της BOSCH ενημερωμένα με τα τελευταία οχήματα, και αυτοματοποιημένο μηχάνημα για το service του κλιματιστικού του οχήματος σας.

Ευθυγράμμιση

Εμπιστευθείτε την τελευταία γενιά μηχανήματος ευθυγράμμισης και το εξειδικευμένο προσωπικό μας για μία άρτια ευθυγράμμιση σε ελάχιστο χρόνο. Σας παραδίδουμε εκτυπωμένη την διάγνωση πριν και μετά την εργασία η οποία παράγεται από το μηχάνημα της ευθυγράμμισης, ώστε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και να το βάλετε στο αρχείο σας.

Γραμμή ΚΤΕΟ

Ολοκληρωμένη γραμμή ΚΤΕΟ για προέλεγχο και τυχόν επισκευή πριν πάτε το όχημα σας για έγκριση.

Αποθήκες

Για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε αμέσως, έχουμε κεντρική αποθήκης για την μαζική αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων αλλά και αποθήκες εξυπηρέτησης των συνεργείων για γρήγορη τροφοδοσία.